Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kitüntetés

2010.05.21

A Richter Gedeon, mint az egyetlen független, szakmai befektető nélkül működő hazai irányítású regionális multinacionális gyógyszergyártó, a terápiában korszerű, ugyanakkor kedvező árú készítmények forgalmazásával járul hozzá a hazai egészségügyi ellátás színvonalának emeléséhez. Számára a tradíciók megőrzése, a szakmai háttérbázis oktatásának felkarolása, a kutatás–fejlesztés támogatása és a tudatos társadalmi felelősségvállalás kiemelten fontos.

Ennek szellemében 2000-ben „A csont és izület évtizede” nemzetközi kezdeményezés hazai megnyitója alkalmából megalapította a „Richter Gedeon – Mydeton-díjat.

 A díjat minden évben a gyógytornász szakma legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó képviselői kapják. A Magyar Gyógytornászok Társasága ajánlására, a társaság éves kongresszusán két gyógytornász vehette át a rangos elismeréssel és pénzjutalommal járó díjat Dr. Regula Ildikótól, a Richter Gedeon Nyrt. szaktanácsadójától.

A gyógyításban és az oktatásban nyújtott kiemelkedő tevékenységéért Bákányné Zsoldos Aranka nyíregyházi, valamint Zank Viktória pécsi gyógytornászok részesültek Richter Gedeon Mydeton-díjban.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.