Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


ATLASPROFILAX MÓDSZER

 Képtalálat a következőre: „atlasprofilax”

A legfelső nyaki csigolya (atlas) az emberek 98%-nál elfordult helyzetben található. Ez a luxálódott atlas a koponyanyílás és a gerinccsatorna szűkületét okozza. Így a gerincvelőre, a különböző idegekre és idegpályákra, erekre (artériák, vénák, nyirokerek) állandó nyomást gyakorol. Ez az állandósult nyomás komoly testi és pszichés panaszokat, zavarokat, betegségeket okozhat.

Az atlas feladata, a koponya megtartásán kívül, a gerinc és az emberi csontváz rugalmasságának, egyensúlyának és összehangolt működésének biztosítása is. Az elfordult atlas komoly testtartási zavarokat és elváltozásokat idézhet elő.

Dr R. C. Schümperli egyedülálló eljárást dolgozott ki az atlas egy precíz és veszélytelen vibrációs masszázzsal történő korrekciójára. Az eljárás nem orvosi jellegű, előzőleg speciális diagnosztikai vizsgálatot nem követel.

Csak a normális helyzetű atlas töltheti be zavartalanul a szerepét, csak ez képes a korábban blokkolt folyamatokat - önregenerálódást, öngyógyítást - megindítani. Így mindenfajta egyéb kezelés és terápia hatékonyabbá válik.

Az AtlasPROfilax® eljárás svájci szabadalommal védett. Csak az AtlasPROfilax Acadamy® Svájc - Sierre/VS által képzett és ott diplomát szerzett Atlasprof® specialisták végezhetik. A világ 30 országában kb 400 vizsgázott specialista dolgozik.

A módszerrel kapcsolatos további információk a www.atlasprofilax.com vagy a www.atlaszprofilax.com honlapon olvashatók.

 

 

 

imag0002.jpg